Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zaškrtnutím tlačítka "Souhlasím se zpracováním osobních údajů" uděluji dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v platném znění) společnosti TRAGOO s.r.o., Jiřího ze Vtelna 1731/11, Praha 9, 193 00 (dále jen správce).

Osobní údaje zákazníků jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem. Osobní údaje jsou chráněny a nejsou sdělovány třetím osobám s výjimkou těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky zákazníka (banky + platební systém, přepravci apod.), a to pouze v nutném rozsahu.

Provozovatel je řádně registrovaným zpracovatelem osobních údajů podle platné právní úpravy - viz zákon o ochraně osobních údajůč. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Použití cookies

Pro poskytování služeb a jejich zlepšování, personalizaci reklam a analýzu návštěvnosti  používají webové stránky společnosti TRAGOO s.r.o. soubory cookies. Používáním těchto webových stránek www.cestovnipotreby.cz souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Používáme cookies například pro zachování přepnutí zobrazení z mobilních zařízení do PC verze webu, pro kontrolu hlasování v anketách a další pro zachování vašich preferencí při prohlížení těchto webových stránek. Podrobnější informace získáte na níže uvedeném kontaktu na správce webu.

Dále používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat.


Nebyla nalezena šablona pro modul posrotatorimg
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací Rozumím